Ben jij onze REGISSEUR voor 2021?

Als gedreven jeugdtheater gezelschap gaan we regelmatig op zoek naar een nieuwe regisseur. Voor andere ideeΓ«n, nieuwe energie en een frisse blik op onze manier van theater maken. Voor het jaar 20/21 hebben we daarom een vacature!

REGISSEUR 2021

We zoeken: een creatieve regisseur, die weet wat spelen is πŸ™‚ en verantwoordelijkheid neemt voor zowel proces als resultaat. Iemand die gek is op het vak, durft te (co-)creΓ«ren en klikt met onze groep. Reageren kan tot 1 oktober 2020, we beginnen met repeteren in december 2020, voorstellingen vinden plaats in de twee weekeinden voor de herfstvakantie (regio Zuid).

Voor ons staat plezier, creativiteit, oog voor detail (in spel, kleding en decor) en beeldende kwaliteit voorop. Zowel in proces als bij het eindresultaat. We repeteren van december 2020 tot en met oktober 2021, elke dinsdagavond van 20.00u tot 22.30u (behalve tijdens schoolvakanties). Ook reserveren we meestal nog een volledige repetitiedag. Zowel repetities als voorstellingen vinden plaats in Cultuurhuis De Eendracht (Gemert). De vijf voorstellingen vinden plaats in de twee weekeinden voor de herfstvakantie (regio Zuid). Beelden van eerdere producties vind je op onze website en Facebookpagina. Benieuwd hoe het is om met ons te werken? Lees hier wat andere regisseurs over de samenwerking schrijven.

Meer weten? Kijk rond op onze website of neem contact met ons op via info@jeugdtheatercarrousel.nl.