SPiNNER

SPiNNER is de jongste spruit van Jeugdtheater Carrousel; jeugdtheater dóór de jeugd.

Ze starten na de zomervakantie weer op met twee groepen in de leeftijd 10-13 jaar 𝘰𝘧 14-17 jaar. Wil jij ook meedoen met SPiNNER? Stuur dan een mail voor meer info!


Wat ze ook deden?

DROOM & SLAPEN (2024)

twee moderne sprookjes in-één

Op een zolderkamer droomt een meisje. Of heeft zij een nachtmerrie?  Het speelgoed leeft en avonturen ontstaan. Een maf verhaal waarin het onverwachte constant op de loer ligt…

en

Diep onder de grond – verstopt voor het grote onbekende gevaar van de buitenwereld – leeft een bijzondere familie. De ouders slapen hun zorgen weg, terwijl de twee kinderen alles moeten doen.

#SPiNNERspeelt #droom #slapen #voorjeugd #doorjeugd


Hotel Forel (2023)

een grappige familievoorstelling met veel energie en een vleugje chaos.

Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval. En als je dan het familiehotel draaiende moet houden samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes. En je vader blijkt ook nog eens schulden te hebben… Wat doe je dan? Hotel Forel, een grappige familievoorstelling met veel energie en een vleugje chaos, wordt gespeeld door onze SPiNNERs.

#SPiNNERspeelt #hotelforel #voorjeugd #doorjeugd


Never Nooit Niet Land (2022)

Bij de tweede ster naar rechts! Het beroemde verhaal van Kapitein Haak, Tinkelbel en Peter Pan is door de eigenzinnige SPiNNERS compleet geüpdatet naar deze tijd.

Gooi een aloud sprookje in de blender met wat moderne ingrediënten en je krijgt een interessante nieuwe theatersmaak. SPiNNER neemt je mee in hun eigenzinnige bewerking van Peter Pan. Wendy, Jan en Smee krijgen bezoek van Peter Pan. Samen gaan ze op pad en raken ze verzeild in Never nooit niet land. De bestseller die je kent, maar dan anders.

#nevernooitnietland #SPiNNER #voorjeugd #doorjeugd