SPiNNER

Spinner-jeugdtheater-door-jeugd-Gemert

SPiNNER is de jongste spruit van Jeugdtheater Carrousel; jeugdtheater dóór de jeugd.

Deze groep bestaat uit enthousiaste jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Wil jij ook meedoen met SPiNNER? Stuur dan een mail voor meer info!


Wat ze deden?

Never Nooit Niet Land (6+)

Bij de tweede ster naar rechts! Het beroemde verhaal van Kapitein Haak, Tinkelbel en Peter Pan is door de eigenzinnige SPiNNERS compleet geüpdatet naar deze tijd.

Gooi een aloud sprookje in de blender met wat moderne ingrediënten en je krijgt een interessante nieuwe theatersmaak. SPiNNER neemt je mee in hun eigenzinnige bewerking van Peter Pan. Wendy, Jan en Smee krijgen bezoek van Peter Pan. Samen gaan ze op pad en raken ze verzeild in Never nooit niet land. De bestseller die je kent, maar dan anders.

#familievoorstelling #nevernooitnietland #SPiNNER #voorjeugd #doorjeugd

Zondag 29 mei 2022 om 15.00 uur en 17.00 uur. Cultuurhuis De Eendracht – Gemert.

In 2020 fanatiek gestart met de repetities, schreef het nieuwe cluppie samen met regisseur Lisa Den Teuling – De Bont aan de bewerking van het stuk en werden er zelfs in corona-periodes online bijeenkomsten belegd. Anderhalf jaar later zijn ze dan eindelijk méér dan klaar om hun creativiteit met de wereld te delen. Never nooit niet land is gebaseerd op het beroemde toneelstuk Peter Pan (door Disney vertaald naar animatiefilm), bewerkt tot een verrassende en grappige SPiNNER-variant.

📸 Joop Remmers