Jeugdtheater Carrousel speelt..

𝗗𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗲 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝘄𝗼𝗹𝗳: 𝘋𝘦 𝘳𝘦𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘻𝘸𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘮𝘢 (6+)

Dit najaar speelt Jeugdtheater Carrousel 𝗗𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗲 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝘄𝗼𝗹𝗳: 𝘋𝘦 𝘳𝘦𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘻𝘸𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘮𝘢 (6+), een grappige familievoorstelling, boordevol avonturen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jacques Vriens (auteur) met illustraties van Iris Boter.

Eefie en kleine Nina zijn door het dolle heen. Volgens een roddelblad verblijft de beroemde popster Izabel de Groot in De Korenwolf, het hotel van hun ouders. Ze zou zwaar in de put zitten en onderduiken voor de paparazzi. En hoewel hun ouders in alle toonaarden ontkennen, gaan de meiden samen met broer Joost op onderzoek uit. Al snel raken ze afgeleid door het bericht van oma, die op zolder woont, en staken ze hun onderzoek. Oma kan niet meer goed uit de voeten, zegt ze. Vooral de trap is lastig.  Ze stelt voor te verhuizen naar een bejaardenhuis, dat zou voor iedereen beter zijn. Maar… dat kan zomaar niet: zij is het erelid van de bende van De Korenwolf! Daar steken de vier mede-bendeleden een stokje voor. Nina, Eefje, Joost en Pepijn verzinnen van alles om haar te laten blijven. En, ze krijgen hulp uit beroemde hoek. 

𝗗𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗲 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝘄𝗼𝗹𝗳: 𝘋𝘦 𝘳𝘦𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘻𝘸𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘰𝘮𝘢 (v.a. 6 jaar) op 7, 8, 14 en 15 oktober 2023. Alle dagen twee keer in de middag, om 14.00u én 16.00u. Behalve op zondag 15 oktober, dan spelen we om 12.00u en 14.00u.

Zaterdag 7 en zondag 8oktober 2023 • De Eendracht Gemert

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 • Het Speelhuis Helmond

𝗗𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗗𝗲 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝘄𝗼𝗹𝗳: 𝙙𝙚 𝙧𝙚𝙙𝙙𝙞𝙣𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙯𝙬𝙚𝙫𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙤𝙢𝙖 (𝟲+) is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Jacques Vriens en illustrator Iris Boter. Met dank aan Van Holkema & Warendorf /Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum B.V.