Ben jij onze REGISSEUR voor 2023?

Als gedreven jeugdtheater gezelschap gaan we regelmatig op zoek naar een nieuwe regisseur. Voor andere ideeΓ«n, nieuwe energie en een frisse blik op onze manier van theater maken. Voor het jaar 22/23 hebben we daarom een vacature!

REGISSEUR 2023

We zoeken: een creatieve regisseur, die weet wat spelen is πŸ™‚ en verantwoordelijkheid neemt voor zowel proces als resultaat. Iemand die gek is op het vak, durft te (co-)creΓ«ren en klikt met onze groep. Reageren kan tot 10 april 2022, we beginnen met repeteren in december 2022, voorstellingen vinden plaats in de twee weekenden voor de herfstvakantie 2023 (regio Zuid).

Voor ons staat plezier, creativiteit, oog voor detail (in spel, kleding en decor) en beeldende kwaliteit voorop. Zowel in proces als bij het eindresultaat. We repeteren van december 2022 tot en met oktober 2023, elke dinsdagavond van 20.00u tot 22.30u (behalve tijdens schoolvakanties). Ook reserveren we meestal nog een volledige repetitiedag. De repetities vinden plaats in Cultuurhuis De Eendracht in Gemert. De voorstellingen vinden plaats in de twee weekeinden voor de herfstvakantie (regio Zuid). Beelden van eerdere producties (zoals Kees Case en SPINDER) vind je op onze website, Instagram- en Facebookpagina.

Meer weten? Kijk rond op onze website of neem contact met ons op via jeugdtheatercarrousel@gmail.com.